Het Keurmerk voor Bedrijven, ZZP-ers en vrijwilligers !

Bedrijven en organisaties die zaken doen met senioren doen dit over het algemeen met de beste wil en intenties. Voor senioren blijkt het in de praktijk moeilijk om onderscheid te kunnen maken in de kwaliteit en betrouwbaarheid van bedrijven en organisaties. Als zelfstandig ondernemer wilt u dit uiteraard voorkomen en uw senioren een teken van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid geven. Het Keurmerk geeft u in de markt de waarborg van de juiste aandacht voor senioren en een passende dienstverlening. 

Wij bieden Bedrijven, zelfstandigen en vrijwilligers de mogelijkheid om geheel kosteloos opgenomen te worden in het Gedragscode Register (BASIS kwalificatie). Indien u de Gedragscode ondertekend heeft en uw bedrijfsgegevens bij ons bekend zijn, nemen wij u hierin op en verkrijgt u daarmee kosteloos de accreditatie Senior-OK Gedragscode. 

Ook als u vrijwilliger bent wilt u duidelijk aangeven bij uw cliënten, dat u het beste voor hebt met uw cliënten. 

Als u Senior-OK gecontroleerd bent en bent opgenomen in het register, kunnen cliënten van te voren zo al zien wie zij gaan ontvangen, of de vrijwilliger voldoet aan het hebben van een V.O.G. (verklaring goed gedrag), of de gedragscode ondertekend is en bijvoorbeeld, maar niet geheel onbelangrijk, hoe zij er uit zien. 

Indien u zich wilt aanmelden voor het gratis Gedragscode Register vul dan het contactformulier in op deze website met als onderwerp 'aanmelding Gedragscode' of 'aanmelding Keurmerk'.

Hieronder kunt u de Gedragscode downloaden.

 

 Gedragscode downloaden


Gratis aanmelden voor BASIS niveau: