Lieverthuis! beurs in Eindhoven
25 november 2016

Lieverthuis! beurs in Eindhoven

25 november 2016

Lieverthuis! beurs in Eindhoven


Vandaag, donderdag 25.11 waren wij aanwezig op de #lieverthuis! beurs in Eindhoven. Geweldig leuke en bruisende beurs, waar we weer veel senioren en exposanten hebben gesproken over het Keurmerk Senior-OK.

Op de liever thuis! beurs vinden senioren (en hun kinderen, naasten en mantelzorgers) alles over comfortabel en slim wonen. Bedrijven en organisaties laten senioren kennismaken met wat er allemaal mogelijk is om een huis en omgeving zo comfortabel mogelijk in te richten zodat senioren direct van meer comfort genieten en met het grootste gemak op een veilige manier kunnen blijven wonen.

Ze maken kennis met slimme oplossingen zoals domotica en personenalarmering. Ook kunnen ze zich uitgebreid laten informeren over diverse woningaanpassingen zoals badkamers met comfort, (mantelzorg)woningen, huisliften maar ook zijn er aanbieders die advies kunnen geven wanneer je juist wilt verhuizen.

Een breed aanbod van diensten die helpen bij gezond eten, vitaal leven, financiën en juridische zaken. Maar ook veel handige producten en de leukste innovaties zoals e-health, techniek en robotica.

Veel van de exposanten zijn door de stichting over het Keurmerk Senior-OK ingelicht en ook op deze beurs is iedereen enthousiast. We gaan het nog druk krijgen met al die nieuwe Keurmerk Senior-OK aanvragen zo voor de Kerst.

De beurs is nog open tot en met morgen, zaterdag 25.11. Beursgebouw Eindhoven

Terug