Vacatures   

   Stageplaats(en)
  Vrijwilligers (diverse functies en werkzaamheden)


Uitdagende afstudeeropdrachten en -onderzoeken bij het Keurmerk Senior-OK !

Ben je op zoek naar een afstudeer- of onderzoeksopdracht? Wij bieden uitdagende en leuke mogelijkheden.  

Dan kun je nu stoppen met verder zoeken want je krijgt een unieke kans bij ons.

Je gaat je actief bezighouden met de senioren markt in Nederland, op het gebied van marketing communicatie, verkoop, advisering, en andere seniore klantgerichte zaken. Ook verwachten we veel eigen inbreng en creativiteit zodat je niet alleen wat kan leren maar ook ons kan uitdagen met je ideeen ! Wij richten ons op de grootste doelgroep van Nederland, namelijk die van de 67 plussers (de senioren doelgroep), vrijwilligers, mantelzorgers en daarnaast de zakelijke markt; alle bedrijven en organisaties die hun diensten en producten aanbieden aan senioren.

Wie zijn wij

Wij zijn de Stichting Keurmerk Senioren Belangen! Onze Stichting voorziet in het Keurmerk Senior-Ok wat de belangen van Senioren behartigd in het zaken doen met bedrijven. Het keurmerk beoordeeld bedrijven op een aantal verschillende onderdelen (criteria) specifiek opgesteld voor het zakendoen met Senioren. Hierdoor kunnen onze Senioren ( jouw vader, moeder, opa en oma ) met een gerust hart zaken doen met bedrijven die het Keurmerk Senior-OK hebben.

Wij zijn een jonge organisatie met zeer ervaren mensen. Je gaat bij ons niet alleen veel leren, maar ook ervaren hoe het werk is na je opleiding. Dit alles geeft niet alleen een geweldige leerperiode maar maakt jou ook sterker en succesvoller op vele vlakken !

Wat zoeken wij?

Als Stichting zijn wij op zoek naar mogelijkheden om ons Keurmerk verder uit te bouwen in de markt en onze Senioren en bedrijven en organisaties bewust te maken van het feit dat het keurmerk Senior-Ok actief is.

Jij bent geinteresserd en hebt talent en ambitie op het vlak van senioren e/o het bedrijfsleven (of misschien wil je dat) en ziet het helemaal zitten om de Senioren van Nederland verder te helpen. Het maakt ons verder niet zoveel uit waar je woont. Wij geloven namelijk in moderne communicatie-middelen en gewoon lekker veel werk doen in jouw eigen omgeving. Wij zorgen voor de middelen die je nodig hebt voor je werk.
Als jij in staat bent je te bewijzen en te onderscheiden dan bieden we je misschien nog wel een functie aan.

Hoe kun je reageren?

Een brief schrijven doe je waarschijnlijk niet (meer), dus stuur een mail naar info@keurmerksenioren.nl of vul het contactformulier in via de website www.senior.ok.nl

Vul je gegevens en telefoonnummer en emailadres in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wij werken samen met Hogescholen.

Studenten van Hogescholen Fontys, Eindhoven en Windesheim, Zwolle Toegepaste Gerontologie studerende worden gezocht voor uitlopende stages en afstudeer- en onderzoekensopdrachten. Ook bemiddelt de Stichting voor stages en onderzoeken bij keurmerkhouders.  


Vrijwilligers: Stichting Keurmerk Senioren Belangen biedt diverse leuke functies !


Stichting Keurmerk Senioren Belangen vertegenwoordigt en beheert het keurmerk Senior-OK.

Het keurmerk Senior-OK zorgt er voor dat bedrijven hun diensten aanbieden volgens de eisen van het keurmerk. In deze eisen zijn regels en normen vastgelegd waaraan bedrijven, organisaties en zelfstandigen zich moeten houden. De controle en naleving op de regels en normen wordt jaarlijks uitgevoerd door het onafhankelijke Keurmerkinstituut.

Wij zijn in heel Nederland op zoek naar senioren, die zich hard willen maken voor leeftijdsgenoten en daadwerkelijk actief willen bijdragen aan de kwaliteit van de stichting, het keurmerk en daarmee dus ook aan de kwaliteit van bedrijven die zaken doen met senioren.

Zo worden er vrijwilligers gezocht die het leuk vinden om:

- bedrijven die het keurmerk al hebben, te controleren door middel van mystery shopping ( waarschijnlijk 1 van onze spannendste jobs ),
- mee te denken, mee te praten en mee te discussiëren in panelbijeenkomsten door het land en vanuit huis, over de activiteiten die de Stichting ontplooit of van plan is te ontplooien,
- zitting te nemen in een commissie, bijvoorbeeld de Klachtencommissie, en periodiek te besluiten in geschillen tussen senioren en keurmerkhouders,
- op evenementen, beurzen en bijeenkomsten de stichting uit te dragen, door bijvoorbeeld te enquêteren of flyers uit te delen.

De Stichting zoekt hiervoor senioren, zowel mannen als vrouwen, die:

- affiniteit met de doelgroep hebben,
- (zelfstandig) thuis wonen,
- eventueel een ondernemers of een juridische achtergrond hebben,
- geduldig, integer, discreet en loyaal zijn,
- maatschappelijk betrokken zijn,
- de Nederlandse taal voldoende beheersen zodat goede communicatie mogelijk is en
- sociaal vaardig zijn.

Bovenstaande is een opsomming van de werkzaamheden die wij voor ogen hebben. Bovenal zoeken we leuke, gezellige en positieve Senioren die samen met ons een stukje wereld willen verbeteren! Aarzel dus niet en reageer zo snel mogelijk.

Wij hebben u nodig!

Meer info? Stuur een brief naar:
Stichting Keurmerk Senioren Belangen
Postbus 1159
1270 BD Huizen

Of vul het online contactformulier in op de website van de stichting senior-ok: contactformulier


Mid